Hyppää sisältöön

 

ASIAKASPALVELU / ARVONNAT / Arvontojen säännöt

Arvontojen säännöt

Arvonnat järjestää Viestimedia Oy. Arvontojen järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Viestimedia Oy:n henkilöstö tai henkilöstön perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontoihin.

Arvontojen järjestäjällä on oikeus julkaista arvontojen voittajien nimet ja kotipaikkakunnat painetuissa lehdissään ja sähköisissä kanavissaan.

Kuukausiarvonnat

Kuukausiarvontojen palkintona on 500 euroa. Arvonnat suoritetaan jokaisen kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä ja niihin osallistuvat kaikki arvontakuukauden ensimmäisenä päivänä voimassa olevat Viestimedia Oy:n tuotteiden maksulliset tilaukset.

Kuukausiarvontojen voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja heidän kanssaan sovitaan voiton maksuun liittyvistä käytännön asioista. Jos voittajaa ei tavoiteta puhelimitse tai sähköpostitse kahden viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

Tuotearvonnat

Tuotepalkintoja arvotaan neljä kertaa vuodessa helmikuussa, toukokuussa, elokuussa ja marraskuussa kunkin kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Tuotearvontoihin osallistuvat kaikki arvontakuukauden ensimmäisenä päivänä voimassa olevat Viestimedia Oy:n tuotteiden maksulliset kestotilaukset.

Helmikuun 2024 arvonnan palkintona on Echo DCS-3500 -moottorisahapaketti, joka sisältää akkumoottorisahan, akun (4,5Ah), pikalaturin, laipan ja ketjun. Palkinnon arvo on 890 euroa (sis. alv). Arvonta suoritetaan 1.2.2024.

Toukokuun 2024 arvonnan palkintona on Husqvarna Automower 305 -robottiruohonleikkuri. Palkinnon arvon on 1 399 euroa (sis. alv). Arvonta suoritetaan 2.5.2024.

Elokuun 2024 arvonnan palkintona on Echo PB 2620 -lehtipuhallin. Palkinnon arvon on 309 euroa (sis. alv). Arvonta suoritetaan 1.8.2024.

Tieto marraskuun 2024 arvonnan palkinnosta julkaistaan edellisen tuotepalkinnon arvonnan jälkeen.

Palkintojen ominaisuudet ja hinnat perustuvat sääntöjen laatimishetkellä saatavana olleisiin tietoihin.

Tuotepalkintojen voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti ja heidän kanssaan sovitaan palkintojen luovutukseen liittyvistä käytännön asioista. Jos voittajaa ei tavoiteta puhelimitse tai sähköpostitse kahden viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.