Hyppää sisältöön
ASIAKASPALVELU / MaksUTAVAT

Monta vaihtoehtoa tilauksen maksamiseen

Tilatessasi Maaseudun Tulevaisuuden painetun lehden tai digisisältöjä verkosta, voit maksaa tilauksen paperilaskulla, verkkopankissa tai luottokortilla.

Jos tilaat verkosta Koneviestin tai Aarteen ja tilaukseen sisältyy painettu lehti, ainoa mahdollinen maksutapa on paperilasku. Verkosta tilattuja Koneviestin ja Aarteen digisisältöjä voit maksaa kaikilla maksutavoilla.

Paperilasku

Paperilasku toimitetaan tilauksen alkamisen jälkeen ilmoittamaasi osoitteeseen. Veloitamme paperilaskun lähettämisestä 3,90 euroa/lasku. Suosittelemme paperilaskun käyttäjille siirtymistä vaivattomaan e-laskuun.

Verkkopankki

Verkkopankissa voit maksaa vain määräaikaisen tilauksen tai kestotilauksen ensimmäisen jakson. Mikäli et halua jatkossa paperilaskua, vaihda maksutapasi e-laskuksi tai sähköpostilaskuksi.

Luottokortti

Voit maksaa verkossa tekemäsi tilauksen joko kertamaksulla tai toistuvalla korttimaksulla. Toistuvassa korttimaksussa ensimmäinen veloitus tapahtuu ostohetkellä. Maksamiseen voit käyttää korttisi debit- tai credit-toimintoa.

Veloitamme korttiasi aina uuden tilausjakson alkaessa. Jos veloitus jostain syystä epäonnistuu, saat sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua tarkistamaan korttitietosi.

E-lasku

Saat e-laskun käyttöösi tekemällä e-laskusopimuksen verkkopankissasi. Toimi näin:

  • tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi
  • valitse laskuttajaluettelosta Viestimedia Oy ja laskutusaiheeksi Tilauslasku
  • anna tunnistetietona asiakasnumerosi (löydät sen esim. tilauslaskusta)
  • vastaanotettuamme pankilta tekemäsi valtuutuksen, lähetämme laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi
  • kun lasku saapuu verkkopankkiisi, tarkista lasku ja hyväksy maksu veloitettavaksi tililtäsi (voit halutessasi asettaa laskun automaattisesti maksettavaksi, jolloin maksu veloitetaan tililtäsi automaattisesti eräpäivänä).

Suoramaksu

Jos et käytä verkkopankkia, suoramaksu sopii sinulle. Tee oman pankkisi kanssa suoramaksusopimus. Sopimuksen tunniste- ja yksilöintitietona tulee käyttää viimeisimmän laskun viitenumeroa. Sopimuksen tekemisen jälkeen saat edelleen paperisen laskun kotiisi, mutta pankkisi huolehtii sen maksamisesta automaattisesti eräpäivänä antamasi toimeksiannon mukaisesti.

Yritysten verkkolasku

Jos yrityksesi vastaanottaa verkkolaskuja ja haluat myös tilauslaskut sähköisenä, ilmoita verkkolaskuosoitteesi ja operaattorisi asiakaspalveluumme. Muutos astuu voimaan seuraavasta laskusta.