Hyppää sisältöön
MAINOSTAJALLE / Kohderyhmät ja mediat

Mitä kohderyhmiä haluat tavoittaa?

Olemme paketoineet sekä digi- että printtimedioistamme valmiit kokonaisuudet, joiden avulla tavoitat haluamasi kohderyhmän kattavasti ja tehokkaasti. Valitse kohderyhmä ja aloita kampanjasuunnittelu, yhteyshenkilömme auttavat sinua mielellään.

 

Maatalous

Kohderyhmään kuuluu sekä ammatikseen suoraan maataloudesta elantonsa saavia tuottajia että heidän sidosryhmiään jalostajista kaupparyhmittymiin. Valtakunnalliset mediamme ovat ainoat, jotka käsittelevät alan uutisia joka ikinen päivä.

Metsä

Suomessa on yli 600 000 metsänomistajaa, joista noin puolet asuu kaupungeissa ja puolet maalla. Käsittelemme medioissamme metsään liittyviä asioita niin kaupallisista kuin luonnon näkökulmista kohderyhmän monimuotoisuuden huomioiden.

Kone

Raskaan sarjan koneammattilaiset janoavat asiantuntevaa ja puolueetonta tietoa erilaisista maa- ja metsätalouteen sekä maanrakennukseen ja kuljetuskalustoon liittyvistä asioista. Me vastaamme tähän tarpeeseen niin painettujen kuin digitaalistenkin tietolähteiden avulla unohtamatta kansainvälistä vaihtokonesivustoa.

Pientalo

Suomessa on yli 1,45 miljoonaa pientaloa. Oman talon ja pihan rakentaminen, remontointi ja ylläpito ovat monen pientaloasujan intohimo, mikä tekee tästä kohderyhmästä erityisen houkuttelevan. Keskimääräistä paremmat talouden tulot takaavat hyvän ostovoiman. Suomela.fi -verkkosivusto uutiskirjeineen ja some-kanavineen tunnetaan tämän kohderyhmän parissa.

Hevosurheilu

Vuodessa on 365 päivää ja lähes jokaisena päivänä jossain päin Suomea järjestetään ravit. Tämä vauhdikas urheilumuoto vetää puoleensa niin alan harrastajia kuin tuloksista veikkaaviakin. Viestimedia seuraa ja kirjoittaa alasta monipuolisesti niin liikkuvan kuvan, painettujen kuin digitaalistenkin kanavien avulla.