Hyppää sisältöön
TIETOA MEISTÄ/ SPONSOROINTI

Sponsorointi ja tukilahjoitukset

Viestimedia sponsoroi ja tukee lahjoituksin suomalaisia yrityksiä, järjestöjä, seuroja, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä. Sponsorointi toteutetaan brändiemme (Maaseudun Tulevaisuus, Koneviesti, Aarre, MT Metsä ja MT Hevoset) kautta.

Olemme sitoutuneet tukemaan maaseudun elinvoimaisuutta sekä mahdollistamaan nuorten ja lasten harrastamista maakunnissa. Emme kuitenkaan tue poliittista tai uskonnollista toimintaa.

Sponsorointi- ja tukikohteiden valinnassa kiinnitämme erityisesti huomiota hakemuksiin, jotka

  • tukevat strategisia painopisteitämme
  • sopivat arvoihimme (ylpeästi juureva – yhdessä uudistuva – rehdisti inhimillinen)
  • edistävät molempien osapuolten tavoitteita ja toimintaa.

Teemme sponsorointi- ja tukipäätöksiä saapuneiden hakemusten perusteella kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Poikkeuksen muodostavat opiskelijajärjestöjen hakemukset, joita käsittelemme kuukausittain

Käsittelemme ainoastaan verkkolomakkeella saapuneet hakemukset. Kevään käsittelyyn ehtivät 31.3. mennessä lähetetyt hakemukset ja syksyn käsittelyyn 30.9. mennessä lähetetyt hakemukset. Pääset täyttämään ja lähettämään hakemuksen alla olevasta linkistä.

Jos sinulla on sponsorointiin liittyviä kysymyksiä tai haluat keskustella laajemmasta kumppanuudesta, ole hyvä ja ota yhteyttä markkinointipäällikkö Hanna Juntuseen tai myynti- ja asiakaskokemusjohtaja Micaela Kopposeen.