Hyppää sisältöön
TIETOA MEISTÄ /SPONSOROINTI / YHTEISTYÖKUMPPANEITA

Yhteistyökumppaneita

Teemme yhteistyötä useiden toimijoiden kanssa. Yhteistyöt ovat eri tasoisia ja pituisia, mutta kaikki kumppanuudet tukevat strategisia painopisteitämme, sopivat yhteen arvojemme kanssa sekä edistävät molempien osapuolten tavoitteita ja toimintaa.

Suomen Suunnistusliitto

Olemme solmineet Suomen Suunnistusliiton kanssa yhteistyösopimuksen vuosiksi 2024-25. Kumppanuus yhdistää Viestimedian vahvat mediat (mm.  Maaseudun Tulevaisuuden) ja Suomen Suunnistusliiton laajan yhteisön. Yhteinen toiminta avaa mielenkiintoisia mahdollisuuksia erityisesti maakunnissa ja maaseudulla, jonka puolestapuhujana Maaseudun Tulevaisuudella on jo yli satavuotinen historia. Yhteistyöllä pääsemme myös nostamaan esiin metsien mahdollisuuksia, kestävää kehitystä sekä niiden tärkeää roolia suomalaisessa yhteiskunnassa

Suomen maatalousmuseo Sarka

Tuemme Sarka-museon 8.6.2024 avautuvaa ”On se kone” -näyttelyä, jossa on tarjolla suomalaisen maatalouden koneellistumisen tarina. Koneviesti on vahva osa tuota tarinaa, sillä lehtemme on ollut konemiesten asialla jo vuodesta 1952 asti ja matka jatkuu edelleen. ”On se kone” kertoo, miten koneellistuminen helpotti maanviljelijöiden työtä sekä arkea mahdollistaen tuotannon kasvun ja vaurastumisen. Näyttelyssä esitellään ensimmäisiä maatalouden koneita ja siellä pääsee tutustumaan myös moderniin maatalouteen sekä siihen, kuinka tämän päivän viljelijä hyödyntää koko ajan kehittyvää teknologiaa ja digitalisaatiota. Erityisesti kannattaa tarkastaa mielenkiintoinen traktorisimulaattori, jossa voi vilahtaa tuttu Koneviesti.

Sotkamon Jymy 

Teemme yhteistyötä Sotkamon Jymyn kanssa pesäpallon junioriturnauksen tiimoilta. Vuonna 2025 järjestettävä tapahtuma tuo yhteen pesäpallosta kiinnostuneita nuoria ympäri Suomea. Maaseudun Tulevaisuus on mukana järjestämässä turnausta, joka edistää yhdessä tekemistä ja liikkumisen iloa.

Opiskelijajärjestöt

Tuemme brändiemme kautta opiskelijajärjestöjä, joilla on yhteyksiä maatalous-, metsä- tai konealaan. Olemme mm. tukeneet vuosijuhlia, näkyneet erilaisissa opiskelijajulkaisuissa sekä tehneet haalarisponsorointia.