Hyppää sisältöön
MAINOSTAJALLE / KOHDERYHMÄT JA MEDIAT / KONE

Kone

Koneviesti painettuna ja verkossa, Traktorpool sekä Suomalainen Maaseutu vastaavat raskaan sarjan koneammattilaisten tiedonjanoon.

Koneviesti

Painettu Koneviesti on koneiden ammattilaisten ja aktiiviharrastajien lehti. Tyypillinen lukija on keski-ikäinen, hyvätuloinen ammattilainen, jolla on erittäin tiivis suhde lehteensä. Enemmistö lukijoista on pää- tai sivutoimisia yrittäjiä.

koneviesti.fi

Koneviestin verkkosivusto koneviesti.fi jatkaa siitä mihin painettu lehti jää. Sivustolla vierailee noin 25 000 konealan ammattilaista viikossa. Yhdessä painetun lehden kanssa sivusto tarjoaa kohderyhmään kustannustehokkaan ja monipuolisen valikoiman markkinoinnin työkaluja.

Traktorpool

Vaihtokonesivusto traktorpool.fi palvelee sekä yksityisiä että ammattilaisia vaihtokoneiden myynnissä. Kansainvälinen sivusto toimii yli 25 eri maassa ja sisältää yli 230 000 vaihtokonetta.

Suomalainen Maaseutu

Suomalainen Maaseutu on maaseudun ihmisiin, maaseutuyrittämiseen, koneurakointiin ja -kauppaan keskittyvä ammattilehti. Lehti ilmestyy painetun Maaseudun Tulevaisuuden välissä kuukausittain.