Hyppää sisältöön
perumisohjeet

Viestimedian tuotteiden tilausten perumisohjeet

Perumisoikeus

Sinulla on oikeus perua tilaus 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä syytä ilmoittamatta.

Perumisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote vastaanotettu. Siltä osin kuin kyse on palvelun tai sähköisesti toimitettavasta digitaalisesta sisällöstä, perumisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tilaus on tehty. Perumisoikeutta ei ole, jos digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu tai palvelu on kokonaan suoritettu ennen perumisajan päättymistä, ja olet antanut nimenomaisen ennakkosuostumuksen siihen, että tilauksen täyttäminen alkaa perumisoikeuden voimassaoloaikana, ja antanut hyväksyntäsi sille, että näin menettää perumisoikeuden.

Perumisoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava asiakaspalveluumme päätöksestäsi perua tilaus yksiselitteisellä tavalla. Voit tehdä perumisilmoituksen asiakaspalvelun yhteydenottolomakkeella. Jos käytät tätä vaihtoehtoa, ilmoitamme sinulle viipymättä pysyvällä tavalla (esimerkiksi sähköpostitse) perumisilmoituksen saapumisesta. Voit myös käyttää ilmoituksen tekemiseen tulostettavaa perumislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Perumisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi perumisoikeuden käytöstä ennen perumisajan päättymistä.

Perumisen vaikutukset

Jos perut tilauksen, palautamme sinulle kaikki sinulta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olet valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua perumisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellet ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että sinulle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Sinun on lähetettävä tuotteet (pois lukien sanoma- ja aikakauslehdet) takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua perumisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetät tuotteet takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Sinun on vastattava tuotteiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olet osoittanut lähettäneesi tavaran takaisin.