Hyppää sisältöön

 

ASIAKASPALVELU / VUOSIARVONTA / Arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestää Viestimedia Oy. Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron.

Arvonnan palkintona on Avant 432 -kuormaaja sorakauhalla ja teleskooppipuomilla. Laitteen nostokyky on 550 kg, nostokorkeus 2,75 m, moottoriteho 22 hv (diesel), ajonopeus 12 km/h ja paino noin 1 000 kg. Palkinnon arvo on 32 493 euroa (sis. alv). Palkinnon kuva, ilmoitetut varusteet ja ominaisuudet sekä tarkka hinta perustuvat materiaalin tuotantohetkellä saatavana oleviin tietoihin.

Arvonta suoritetaan 12.12.2023 ja siihen osallistuvat kaikki arvontahetkellä voimassa olevien Viestimedia Oy:n tilausten maksajat sekä kaikki 1.12.2023 mennessä saapuneet arvontaan oikeuttavat tilaukset ja arvontakupongit (yksi osallistuminen/henkilö). Viestimedia Oy:n henkilöstö ei voi osallistua arvontaan.

Voittajaan otetaan yhteys henkilökohtaisesti ja voittajan kanssa sovitaan erikseen luovutuksesta.

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ja kotipaikkakunta julkaisemissaan painetuissa lehdissä ja sähköisissä kanavissaan. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Halutessasi kilpailuun osallistuja voi kieltää yhteystietojesi käytön/luovutuksen ottamalla yhteyttä Viestimedia Oy:n asiakaspalveluun.