Hyppää sisältöön
MAINOSTAJALLE / KOHDERYHMÄT JA MEDIAT / AGRI

Maatalous

Agri-kohderyhmässä on sekä suoraan maataloudesta elantonsa saavia tuottajia sekä heidän sidosryhmiään, joille Maaseudun Tulevaisuus, MT.FI, Kantri ja Suomalainen Maaseutu ovat luontevia medioita.

Maaseudun Tulevaisuus (MT)

Suomen toiseksi luetuin päivälehti Ilmestyy painettuna maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. MT on suomalaisen maatalousyrittäjän tärkein tietolähde. Lisäksi se on maaseudun asioista kiinnostuneille ainoa valtakunnallinen media, joka käsittelee maa- ja metsätalouteen liittyviä asioita jokaisessa numerossa.

MT.FI

Maaseudun Tulevaisuuden verkkosivusto MT.FI on ainutlaatuinen kohderyhmämedia, joka tavoittaa noin 450 000 viikkokävijää. MT.FI on kotimainen, korkealaatuinen ja turvallinen mediaympäristö, jossa mainoksesi on oikeassa seurassa.

Kantri

Kantri on rennolla otteella maaseudun elämästä, ihmisistä ja ilmiöistä kertova Maaseudun Tulevaisuuden painettu kuukausiliite. Kantri on lehti, jonka parissa lukija voi palkita itsensä nautinnollisella lukuhetkellä.

Suomalainen Maaseutu

Suomalainen Maaseutu on maaseudun ihmisiin, maaseutuyrittämiseen, koneurakointiin ja -kauppaan keskittyvä ammattilehti. Lehti ilmestyy painetun Maaseudun Tulevaisuuden välissä kuukausittain.